Kategorija Medicina

Mentalni poremećaji
Živčani sustav

Mentalni poremećaji

Rehabilitacija političke psihijatrije: nezdravo društvo i psihički poremećaji povezani s ostankom na vlasti Ključne riječi: politička psihijatrija, paradoksalni poredak, socijalna invalidnost, sindrom hibrisa, kolektivni bolesnik.

Opširnije
Medicina

Učinkoviti lijekovi za hrkanje

10 najboljih lijekova za hrkanje Značajke u ocjeni 1 Moj san Dobra najbolja kvaliteta. Brza akcija 2 Snoreks Veliki spektar djelovanja. Odličan rezultat 3 Avamis Posebno za osobe koje pate od alergija.
Opširnije
Medicina

Što bi trebalo biti u kućnoj ljekarni

Popis lijekova u kućnoj ljekarni. Koji lijekovi trebaju biti pri ruci Možete se razboljeti u bilo koje doba dana, uključujući i kada ne postoji način da posjetite ljekarnu. Stoga morate kod kuće zadržati najmanje najpotrebnije lijekove.
Opširnije
Medicina

Tablete protiv gljivica na noktima

Učinkoviti lijekovi za gljivice na noktima Naš popis učinkovitih lijekova protiv gljivica na noktima pomoći će vam odabrati najbolji lijek. Lakovi, gelovi i otopine obično se koriste u početnim fazama bolesti.
Opširnije
Medicina

Problem generičkih lijekova

Stručnjaci trebaju propisati generičke lijekove, a ne lijekove robne marke, kažu stručnjaci. Stručnjaci trebaju propisati generičke lijekove, a ne lijekove robne marke, kažu stručnjaci.
Opširnije
Medicina

Vitamini za nokte

Sredstva za jačanje noktiju Preporučuje se odabrati prikladan alat za jačanje noktiju onima koji vole manikuru ili samo žele održati zdravlje i ljepotu.
Opširnije